Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 вересня 2016 року 11:32

Освіта в Польщі

У Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч майбутніх випускників шкіл нашої громади із психологом, кандидатом педагогічних наук, доктором філософії, старшим науковим співробітником Національної академії педагогічних наук України, інституту педагогіки Наталією Ковчин.

Учні 9-11 класів отримали кваліфіковані консультації з профорієнтації та відбору навчальних закладів, познайомилися з інформацією про навчання у коледжах та вищих навчальних закладах в Республіці Польща.

Гостя ознайомила майбутніх випускників з освітніми програмами вищих навчальних закладів Польщі, розкрила потенційні можливості та пріоритети у виборі відповідного навчального закладу для українських школярів та ознайомила із правилами вступу та навчання в Польщі.

Профорієнтаційна робота проводилася з більш ніж 140-ма школярами, які були присутні на зустрічі.

Наталія Андріївна наводила статистичні дані та позицію влади Польщі щодо пріоритету іноземних студентів, зауважуючи, що українські абітурієнти вступаючи та навчаючись в обраному польському виші, неймовірним чином розширять коло знайомств, що також допоможе в побудові міжнародної кар'єри в майбутньому.

Неабиякий спектр спеціальних програм, які допоможуть вивчити мову, отримати стипендії й знижки на навчання та адаптуватися до життя на території Польщі. Адже там можна самостійно обирати відповідний графік навчання. Саме такий підхід допоможе суміщати роботу та здобуття відповідного фаху. Відповідні програми при кожному виші допоможуть влаштувати студента на роботу, але слід звернути увагу, що обираючи відповідний напрямок навчання необхідно з оглядом на затребуваність фахівців цього рівня на ринку праці. Спрощена система подачі документів (навіть дистанційно), вступ в деяких вузах без екзаменів, спеціальні гранти оплати за навчання та можливість навчання протягом року в одній із європейських країн за межами Польщі із зарахуванням стипендії – ось далеко не повний аспект питань на які наголошувала гостя.

Насамкінець Ковчин Н.А. відповіла на питання, які цікавили майбутніх абітурієнтів та надала відповідну довідкову інформацію щодо навчання у Польщі.

Освіта в Польщі

 

Освітня компанія „Osvita Market“ за підтримки Польсько-Українського центру „University.Study.Business“ пропонує випускникам 9 та 11 класів середніх шкіл і випускникам коледжів в Україні освітні консультації та пакет послуг по навчанню в Республіці Польща у коледжах і вищих навчальних закладах.

 

Навчання в коледжах - безкоштовне!

Наша головна мета – підбір для абітурієнтів освітніх програм в Республіці Польща та забезпечення процесу вступу в навчальний заклад, пошук мовних шкіл, навчання та відпочинок школярів і студентів за кордоном, організація освітніх турів, профорієнтаційне тестування та комплексне психологічне консультування, надання індивідуальної допомоги для успішної адаптації особистості в процесі навчання в Польщі.

Навчання українських студентів у польських навчальних закладах це:

• Європейська система освіти, яка дає випускнику знання, вміння та компетенції, необхідні для початку кар'єри або професійної діяльності;

• Вступ в навчальні заклади для українських студентів — без ЗНО, без вступних іспитів (за винятком творчих конкурсів), без виїзду для вступу в Польщу;

• Робота в Європі або Україні по закінченню навчання, диплом міжнародного зразка, визнаний у всьому світі!

Рівні освіти в Польщі:

• Спеціальна технічна освіта на базі неповної середньої освіти (9 класів) — БЕЗКОШТОВНО!

• Ліцейська освіта на базі 9 класів — БЕЗКОШТОВНО!

• Ступінь бакалавра на базі повної середньої освіти (11 класів);

• Друга вища освіта або післядипломну освіту на базі повної вищої освіти.

Вартість навчання в Польщі:

• Наші ліцеї, технікуми і коледжі в Польщі - навчання БЕЗКОШТОВНЕ;

Ми працюємо з ліцеями і технікумами, що мають гарну репутацію і фінансуються меріями та фондами. Батьки оплачують тільки проживання та харчування дитини на умовах повного пансіону. Вартість в день  9 злотих (65 грн.). http://osvitamarket.com/uk/lyceum

• Вартість навчання у ВНЗ в середньому становить від €85 в місяць.

У нас є спільні програми з держ. вишами, де вартість навчання знижена у 2 рази для українських студентів.

Ми маємо акредитацію і співпрацюємо з державними та приватними навчальними закладах Польщі (в тому числі коледжі, ліцеї, гімназії), кожен наш партнер має спеціальні програми та акції для українців.

Якісні консультації та підбір навчального закладу, власний офіс в Польщі, організація доставки до місця навчання, супровід наших клієнтів під час навчання, зустрічі наших студентів в Польщі.

Довідки за тел.: 096 927 81 29, 093 935 24 43, 097 102 98 73.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua