Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 вересня 2021 року 10:59

«Мандрівникам належить світ!»

27 вересня всі любителі подорожей і шукачі пригод відзначають Всесвітній день туризму. Це свято кожного, хто прагне до нових знань, розширення світогляду та отримання незабутніх вражень. І його святкуванню ніщо не завадить! Тим паче, що в 2021 році здійснити мандрівку в будь-яку точку світу цілком реально: чи то фізично, чи то дистанційно. 

З нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму Освітній проєкт «На Урок» запрошує школярів здійснити дивовижну подорож цікавими та незвичними об'єктами світу. Всеукраїнський інтернет-конкурс «Мандрівникам належить світ!» триватиме з 20 вересня по 20 жовтня 2021 року. На вас чекає багато корисної інформації та неймовірно цікавих завдань, із яких ви дізнаєтеся про дивовижні туристичні локації різних країн усе те, що надихає мільйони мандрівників знову і знову залишати домівку та вирушати назустріч пригодам.

А ви знаєте основну заповідь справжнього туриста? 

Не беріть нічого, крім відзнятої фотографії, 

Не залишайте нічого, крім слідів ніг, 

Не марнуйте нічого, крім часу. 

Сідні Шелдон «Піски часу» 

 

Готові до захопливої інтерактивної мандрівки найцікавішими та дивовижними туристичними об'єктами світу?

  • Що це? Всеукраїнський інтернет-конкурс «Мандрівникам належить світ!» (Участь безкоштовна!)
  • Для кого? Учнів 1-11 класів, які хочуть дізнатися більше про цікаві та незвичні туристичні об'єкти світу.
  • Як узяти участь? Зареєструйтеся на сайті naurok.ua
  • Що отримають учасники? Нові знання, дипломи та сертифікати!

А ще учасники конкурсу мають можливість отримати Чудові подарунки під партнера - спільноти магазинів Gorgany. Gorgany - експерти з туристичного спорядження, і вони впевнені, що люди, які мандрують, щасливіші. І з цим складно сперечатися. Адже після кожної подорожі всі повертаються з неймовірними враженнями, натхненні та з великою кількістю ідей. Хоч гори звертай!

Беріть участь у конкурсі та отримайте можливість виграти стильний рюкзак та дві зручні поясні сумки Osprey (переможець зможе обрати найзручніші для себе моделі рюкзаків) для незабутніх подорожей. Також серед учасників буде розіграно 100 промокодів зі знижкою 15%. 

Запрошуємо до участі в конкурсі учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти. Після реєстрації на сайті naurok.ua ви зможете одразу розпочати виконувати завдання. Переможцями стають усі. Долучайтеся до конкурсу та отримайте масу вражень і цікавих відкриттів!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua