Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 вересня 2021 року 15:26

Громадські слухання у Великій Кручі

Сьогодні у Великій Кручі, біля багатоквартирних будинків по вулиці Авіамістечко,  відбулися громадські слухання з питання встановлення тарифів на послугу з постачання теплової енергії для населення та бюджетних установ ДП „Пирятинтеплопостачання“, що забезпечує теплом жителів багатоквартирних будинків у Великій Кручі.

Заступник міського голови Михайло Мельниченко пояснив, що тариф, який виноситься на обговорення, вже розглядався на комісії, було внесено зауваження. Крім цього, звернув увагу, що тариф підприємства має бути єдиним в розрізі категорій споживачів на території громади.

Начальник відділу економіки Валентина Комаренко детально зупинилася на факторах, що вплинули на зміну тарифу - це зміна чинного законодавства, вартості природного газу, електричної енергії та витрат на оплату праці і відрахувань на соціальні заходи. Озвучила запропоновані тарифи: на надання послуги з постачання теплової енергії для населення – 2358,26 грн/Гкал (з ПДВ), на надання послуги з постачання теплової енергії для бюджетних установ - 3359,67 грн/Гкал (з ПДВ).

Присутні жителі Авіамістечка незадоволені якістю надання послуг ДП „Пирятинтеплопостачання“ і одноголосно проголосували проти збільшення тарифу. Тож найближчим часом відбудеться засідання комісії виконавчого комітету Пирятинської міської ради із здійснення контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua