Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 вересня 2016 року 21:53

Шановні пирятинці та гості нашого славного міста!

Щиро вітаю Вас з Днем міста та з 73-ю річницею визволення Пирятина від нацистських загарбників..

День міста – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди в місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією.  Це свято міста, яке активно прагне до змін в час, коли наша країна  переживає складні часи і потребує підтримки у створенні необхідних умов для її формування як сучасної європейської демократичної держави і розвитку  в ній громадянського суспільства.  На сьогодні Пирятин - це одне з небагатьох малих міст України, яке стало центром  спроможної об’єднаної  громади і бере активну участь у заходах і проектах, спрямованих на розвиток громади

Дякую всім пирятинцям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов війну, голод і розруху, але залишився сильним, не втратив віри та продемонстрував приклад безкорисного служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю Пирятина в майбутньому. Щиро переконаний, що наша молодь буде цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією і зможе багато зробити для нашого міста.

Нехай же зростає та процвітає наш улюблений Пирятин!

Нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду.

 

 

З повагою

міський голова                                                                                                                                                Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua