Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 вересня 2021 року 16:36

Відкрита спартакіада міста Прилуки серед дітей та молоді з інвалідністю до 30-річчя Незалежності України

9 вересня 2021 року в місті Прилуки проходила відкрита спартакіада серед дітей та молоді з інвалідністю. В ній узяли учать спортсмени з Прилук, Срібного та  Пирятина.

Команда Пирятинської районної організації інвалідів СОІУ була представлена у  кількості чотирьох чоловік: Олени  Коробіциної, Тетяни Миленко, Юліїї П’ятецьцької та Олега Сімона.

Спортсмени змагалися з бігу, стрибків в довжину з місця, дартсу, присідання, та гонок на візках. За результатами змагань, Тетяна Миленко посіла друге місце з присідання, Юліїя П’ятецьцька – друге місце з бігу, Олена Коробіцина – третє місце з дартсу та Олег Сімон зайняв третє місце з присідання.

Всі учасники та призери були нагороджені медалями й дипломами. Також, за активну участь у спартакіаді дипломом був нагороджений клуб інвалідів ”Мрія”.

Відкрита міська спартакіада серед дітей та молоді з особливими потребами проводиться з метою подальшого поліпшення фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи серед дітей та молоді з особливими потребами, поглиблення їхньої інтеграції в суспільство, виявлення здібних та обдарованих спортсменів та подальшого розвитку та популяризації занять з фізичної культури та спорту серед представників означеної категорії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua