Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 вересня 2021 року 15:06

Пирятинці відзначили День фізичної культури і спорту

Сьогодні в Пирятині відбулося спортивно-мистецьке свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Чимало прихильників здорового способу життя зібралося на стадіоні “Ювілейний”.

Пирятинщина багата спортивними талантами. Наші спортсмени відомі на обласному, національному та міжнародному рівнях. Вони створюють позитивний імідж громади та зміцнюють авторитет нашого краю. Софія Онікієнко стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з боротьби сумо. Ще 6 спортсменів стали переможцями та призерами національних чемпіонатів з боротьби сумо та дзюдо, тренер Петро Антончук.

Чемпіонами Гімназіади школярів України стали Ірина Безсмертна та Владислав Скочко, бронзовими призерами стали Софія Костенко, Вікторія Тараненко. Багаторазовим Чемпіоном України став Владислав Скочко, срібною призеркою Ірина Безсмертна. Готували спортсменів тренери-викладачі Олександр Горбачов, Ірина Карась та Анатолій Холод.

Цього року 30-річний ювілей святкує Пирятинський фізкультурно-спортивний клуб «Оранжевий м’яч», головою якого є тренер-викладач Пирятинської ДЮСШ Олександр Богатинський. Велику фізкультурно-спортивну роботу серед дорослого населення проводить місцевий осередок спортивного товариства «Колос», який очолює Сергій Плетінь.

“Дякую всім вам за активну позицію, за здоровий спосіб життя та популяризацію фізичної культури і спорту. Всі ці успіхи - результат таланту і наполегливої праці спортсменів, тренерів, вчителів фізкультури та батьків”, - зазначив секретар міської ради Сергій Пазюк та вручив грамоти міської ради інструкторам, тренерам та активним учасникам спортивного життя громади.

“Приємно, що серед цьогорічних стипендіатів міської ради – 7 вихованців дитячо-юнацької спортивної школи. Молодь займається спортом і має достойні результати. Будемо й надалі підтримувати цей вид діяльності та покращувати матеріально-технічну базу закладів освіти”, - відзначила начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Шерзой та вручила грамоти відділу вчителям фізичної культури громади.

Віталій Котенко – вчитель фізичної культури Повстинської школи, який пропрацював понад 50 років в галузі спорту, отримав відзнаку та диплом Національного олімпійського комітету.

Святковий настрій присутнім створювали педагоги та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. Після урочистої частини розпочалась спортивна частина святкування. Зокрема, команди шкіл міста змагалися з міні-футболу, баскетболу та легкоатлетичних видів спорту.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua