Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 вересня 2021 року 08:10

Шановні пирятинці!

Традиційно у другу суботу вересня прихильники здорового способу життя, фізкультурники, спортсмени, ветерани спорту і просто активні громадяни відзначають День фізичної культури та спорту!

Це свято наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та красу, а найголовніше - популяризує здоровий спосіб життя. Спорт і фізична культура для людини є надійним джерелом енергії, гарного настрою і оптимізму. Фізична культура і спорт є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров'я кожного громадянина нашої громади та держави в цілому.

З нагоди свята хотів би висловити слова великої вдячності вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!

Нехай для кожного жителя громади і фізкультура, і спорт стануть союзниками, принесуть радість і енергію, відчуття вічної молодості.

Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту!

 

 Андрій СІМОНОВ, міський голова

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua