Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 вересня 2021 року 18:37

Освітяни переймали досвід столиці

2 вересня начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Наталія Шерзой взяла участь у робочому візиті делегації освітніх управлінців Полтавщини до Києва. Радо зустрів освітян Мистецький ліцей "Зміна". У закладі відбулася презентація директора Департаменту освіти і науки міста Києва Олени Фіданян з питань організації харчування та впровадження змін у місті Києві.

Далі начальники відділів та управлінь освіти Полтавської області відвідали презентацію Національної асоціації громадського харчування сучасного технологічного процесу приготування їжі та смакових властивостей продуктів. Освітянам показали, як завдяки сучасному технологічному процесу за короткий проміжок часу можна приготувати широкий асортимент страв із нового шкільного меню. За допомогою комбайнів та овочерізок можна значно спростити роботу кухаря, нарізаючи овочі чи готуючи напівфабрикати для страв.

Перелік обладнання експерти підібрали відповідно до потреб сучасних технологічних стандартів та орієнтуючись на європейський досвід. Ціль одна – допомогти країні, громадам, школам перейти на ці стандарти й реалізувати реформу харчування, щоб їжа була смачною, безпечною, а учні охоче бігли до їдальні, а не в супермаркет. Дуже захопливим було знайомство із Мистецьким ліцеєм "Зміна". Відвідувачі оглянули концертну залу, лабораторії, майстерні, хореографічні зали. Наприкінці візиту освітяни завітали до спеціалізованої школи № 125 з поглибленим вивченням англійської мови, де відвідали їдальню, харчоблок, поспілкувалися з кухарями, провели оглядову екскурсію закладом.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua