Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 вересня 2021 року 16:28

В Березовій Рудці почала діяти поліцейська станція

Відкриття поліцейської станції в Березовій Рудці – це результат співпраці муніципалітету та правоохоронних органів з метою протидії будь-яким проявам злочинності на території громади. Для облаштування службового приміщення з бюджету громади виділено 123 тисячі гривень. Крім цього, міська рада передала автомобіль Рено Дастер для виконання своїх службових обов’язків поліцейським офіцером.

“Добре, що в нашій громаді з’явилася поліцейська станція, яка працюватиме за новими стандартами. Сподіваюся, що такий крок допоможе запобігти правопорушенням. До того ж ми плануємо цього року реалізувати програму “Безпечна громада” та встановити камери відеоспостереження в населених пунктах Пирятинщини”, - відзначив міський голова Андрій Сімонов.

“Робота поліцейського офіцера – це новий європейський рівень. Він має доступ до електронної бази МВС та змогу перевірити будь-яку інформацію прямо на місці”, - зазначив начальник управління превентивної діяльності в Полтавській області Роман Ніколаєнко, вручаючи планшет та інші засоби праці поліцейському офіцерові Олегу Єщенко, який працюватиме в Березоворудській поліцейській станції.

Поліцейський офіцер громади поєднує в собі функції дільничного інспектора, працівника ювенальної превенції, дозвільної системи та дорожньої поліції. Крім цього, офіцер може реєструвати заяви громадян.

Березоворудська поліцейська станція обслуговуватиме села: Вікторію, Архемівку, Смотрики, Теплівку, Малютинці, Крячківку, Березову Рудку, Мар’їнське та Вечірки.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua