Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 вересня 2021 року 16:41

Працювала сесія

Сьогодні відбулося друге пленарне засідання чотирнадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

Перед розглядом питань порядку денного депутат міської ради, директор КП «Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради» Олександр Гаркавенко подякував керівництву міської ради, колегам-депутатам за оперативне реагування на потребу лікарні у виділенні коштів на ремонт рентген-обладнання та флюорографа. Завдяки цьому відремонтоване обладнання на повну потужність запрацює вже найближчими днями.

Рішенням сесії внесено зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту місцевого осередку ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у частині збільшення обсягу її фінансування на 100 тисяч гривень для участі ФК «Пирятин» у вищій лізі Чемпіонату області – ці кошти передбачено використовувати на підвіз спортсменів на матчі та їх харчування у день змагань.

Розглянула та підтримала сесія внесення змін до Програми «Стипендії міської ради обдарованим дітям Пирятинської територіальної громади у 2021 році». Зміни передбачені в частині збільшення кількості стипендіатів у кожній з трьох номінацій до 7 і збільшення розміру стипендії на 200 гривень. Дофінансування на поточний рік програма не потребуватиме.

Окрім цього було прийнято ряд рішень з питань урегулювання земельних відносин. Частину рішень, зокрема, про затвердження ТОВ «Сєверодонецький асфальтобетонний завод» проєкту землеустрою та про укладання договору оренди земельної ділянки з цим підприємством, а також про внесення змін до договорів оренди земельних часток паїв з ТОВ «ПКЗ-Агро» сесія відправила на доопрацювання.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua