Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 вересня 2021 року 15:53

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад практичного психолога та вчителя-логопеда

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад практичного психолога та вчителя-логопеда Інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради.

Конкурс передбачав складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

На конкурс на заміщення вакантної посади практичного психолога Інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради було подано 1 заяву. Кандидат на посаду Анна Тристан успішно склала іспит та пройшла співбесіду. Тому комісія рекомендувала начальнику відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради її кандидатуру до призначення на посаду.

За час оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад також було подано 1 заяву з відповідним пакетом документів на заміщення посади вчителя-логопеда Пирятинського ІРЦ. Після успішного іспиту та співбесіди Юлію Борисенко рекомендовано комісією до призначення на посаду вчителя-логопеда.

Тож, відсьогодні педагогічний колектив Інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради поповнився двома працівниками.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua