Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 вересня 2016 року 18:44

Обговорення Генерального плану міста

9 вересня  в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості відбулося розширене засідання архітектурно-будівельної ради за участю міського голови Олексія Рябоконя,  представників державного підприємства „НДПІ містобудування“ та громадськості з приводу розроблення Генерального плану м.Пирятин. Основними питаннями обговорення були питання розміщення майбутнього кладовища,  проектної межі міста і розширення перспективної забудови міста. У підсумку дискусії дійшли до висновку, що цвинтар потрібно розташовувати на півдні міста, за автомагістраллю Київ-Харків-Довжанський, зліва від дороги, що веде на Пирогову Леваду. Його точне розміщення буде визначене після уточнення інформації щодо прокладання оптико-волоконних мереж та газопостачання.

Щодо проектної межі міста, а конкретно тієї, що пролягає біля Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд, вирішено провести зустріч із Великокручанським сільським головою для узгодження цього питання. Мова йде про підприємства та установи, які знаходяться в цьому районі і фактично відносяться до міста та користуються його інфраструктурою, але по адміністративному поділу відносяться до  Великокручанської сільської ради. У зв’язку з цим постає питання стосовно можливості обміну земельними ділянками між радами .

Тож після відповідного доопрацювання  проект Генерального плану міста буде винесено на розгляд та затвердження сесії міської ради. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua