Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 вересня 2021 року 16:46

Пирятинці вчилися робити оцінку потенціалу конфліктів

Пирятин – одне з п’яти міст-учасників Програми оцінки потенціалу конфліктів на місцевому рівні, що проводиться в рамках шведсько-українського проєкту “Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні” і реалізується Академією Фольке Бернадотта. Сьогодні в Пирятинському культурно-громадському центрі відбувся одноденний тренінг з виявлення чинників виникнення конфліктів у громаді на основі самооцінки, в якому взяли участь фахівці міської ради, представники поліції та громадських організацій.

Тренери -  експерт з питань безпеки Вадим Черниш та експерт ОБСЄ з врегулювання соціальних конфліктів Вікторія Вороніна - провели присутнім лекції та практичні завдання. Детально зупинились на конфлікті як явищі та його вимірах, методології виявлення чинників виникнення конфліктів в громаді на основі самооцінки. Учасники тренінгу вчилися збирати інформацію, аналізувати її, виявляти ознаки конфлікту та запобігати їм.

Програма триватиме до грудня. Після закінчення курсу учасники вмітимуть виявляти ознаки існуючих або ймовірних конфліктів у своїх громадах, розуміти головні чинники та використовувати перевірочний список як інструмент самооцінки.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua