Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 вересня 2016 року 22:06

День Знань в „Червоній шапочці“

Тільки-но барвистий вересень ступив на поріг, для засмаглих, активних та сповнених енергією дошкільнят розпочався новий навчальний рік. Першого вересня, у День Знань, для святково вбраних і дещо схвильованих дітей та їхніх батьків гостинно розкрив двері дитячий садок „Червона шапочка“.

Цього святкового ранку на подвір’ї дитячого садка звучала весела музика, лунав дзвінкий дитячий сміх і серця кожного – як малюків, так і дорослих сповнювалися приємним хвилюванням.  Педагогічний колектив доклав максимальних зусиль для тог, щоб перший день навчального року залишив приємні спогади у серцях маленьких вихованців та їх рідних.

На свято завітали шановні гості міський голова Олексій Рябоконь, начальник фінансового управління Пирятинської міської ради Світлана Кеда та  учасник АТО, воїн 5-ої окремої Слобожанської бригади, тато вихованки дошкільного закладу Олександр Семісалов, які привітали малюків з початком нового навчального року.

У дитсадку була організована виставка виробів та малюнків, присвячена 25-й річниці незалежності України, в якій взяли участь вихованці, батьки і педагогічний колектив ДНЗ „Червона шапочка“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua