Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 вересня 2016 року 15:00

1 вересня – День знань

Нас кличе дзвоник до шкільної ниви.

Прислухайтесь, який у нього спів!

Сьогодні діти незалежної Вкраїни

Сядуть за парти. Вже дзвоник продзвенів!

 

1 вересня у всіх школах Пирятинської об’єднаної громади відзначали свято Першого дзвоника та День знань. Цей день завжди особливо урочистий, адже з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до вершин знань, до нових звершень, до самостійного життя.

Для першокласників і старшокласників цей день є одним з найбільш зворушливих. Школярі, вчителі, батьки, міський голова, представники міської ради і громадськості зустрілись в міських школах та Олександрівській початковій школі, щоб разом розпочати новий навчальний рік.

Для вчителів та першокласників лунали теплі слова майбутніх випускників. Надзвичайно зворушливо звучали вірші з уст найменших учнів, які сьогодні вперше у своєму житті сіли за парти. Для них - це новий етап, це початок шляху, тривалістю в одинадцять років, до країни знань. Святкові дійства були наповнені добром, миром, злагодою, почуттям єдності.

Урочистості закінчилися веселим дзвоником, що покликав учнів на перший тематичний урок „До 25 річниці незалежності України“, на який були запрошені учасники АТО. Учні з цікавістю слухали їх розповіді та активно задавали їм питання. В кінці уроку школярі з радістю фотографувалися з нашими захисниками.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua