Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 серпня 2016 року 15:02

На засіданні виконкому

З метою створення комфортних та безпечних умов проживання в нашому місті виконавчий комітет міської ради продовжує роботу по розвитку мереж вуличного освітлення.  Саме тому 25 серпня на черговому засіданні виконкому міської ради були розглянуті робочі проекту по реконструкції вуличного освітлення вул. Урожайна і Київська та затверджено зведені кошторисні розрахунки. Враховуючи рекомендації депутатських комісій щодо зменшення площі спортивного майданчика в загальноосвітній школі № 6 до розмірів штучного покриття та відповідно і зменшення кошторисної вартості будівництва цього майданчика, проектною організацією було  проведено коригування робочого проекту будівництва та кошторису. Після обговорення цього питання  членами виконкому затверджено скоригований зведений кошторисний розрахунок будівництва спортмайданчика.  

З метою створення належних умов та покращення санітарно-епідеміологічної ситуації в загальноосвітній школі № 4 начальник відділу містобудування та архітектури Марина Зергані презентувала членам виконкому проект рішення щодо погодження місця розташування каналізаційно-насосної станції на території вищезазначеної школи. Спеціалістами виконкому виявлено, що вигрібна яма побудована більше 30 років тому з порушеннями і має бути ліквідована. Тому планується вирішення питання щодо підключення будівлі навчального закладу до міської мережі централізованого водовідведення.

Для збереження та належного утримання об’єктів благоустрою членами виконкому прийнято рішення щодо передачі сверу „Фантазії“ та мосту на острів Масальський на постійне утримання комунальному підприємству „Каштан“. При цьому присутні на засіданні відмітили, що мешканці Пирятина також повинні берегти майно та дбати про красу і затишок нашого міста.

Продовжуючи тематику житлово-комунального господарства, виконкомом розглянуто ряд питань щодо постановки та зняття громадян з квартирного обліку, упорядкування адресного господарства міста і приватизації житла.  

Насамкінець начальник відділу муніципальних послуг та правових питань Людмила Коваль, як координатор польсько-українського проекту „Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об’єднаних громад“ в Пирятині, презентувала проект Положення про консультації з громадськістю на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Варто зазначити, що проект Положення був напрацьований учасниками робочої групи, до якої входять спеціалісти виконкому та представники громадськості. Після детального обговорення, до якого долучилися міський голова та члени виконкому, було прийнято відповідне рішення.  

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua