Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 серпня 2016 року 23:12

З Днем народження, Державо!

24 серпня Пирятинщина відзначала 25-річчя Незалежності нашої держави. Святковий захід біля районного Будинку культури розпочався презентацією громад району.

Пирятинська міська об’єднана територіальна громада представила на стендах фото з історії Пирятина, об’єднаної громади та діяльність міської ради. Старостати сіл Олександрівка та Калинів Міст і дитячі садочки міста презентували вироби народних умільців та пригощали відвідувачів виставок різноманітними смаколиками.

З вітальними словами з нагоди державного свята до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Олег Куча, голова районної ради Сергій Пазюк та міський голова Олексій Рябоконь. Активні пирятинці міста і району, передовики виробництва та праці отримали нагороди і грамоти.

Цього ж дня відсвяткували пирятинці і обжинки. Традиційно обмолотили останній сніп, настоятель Свято-Успенської церкви отець Іоан освятив урожай, а керівники району і міста розрізали святковий коровай та пригостили гостей свята.

Для кожного на святі знайшлась забава. Біля школи естетичного виховання викладачі школи та духовий оркестр районного Будинку культури зібрали своїх шанувальників музики.  Дітвора бавилася в ігри, розваги та каталася на атракціонах.

Святкові вітання дарували кращі виконавці та колективи Пирятинського та гостей із сусідніх Чорнухинського і Гребінківського районів. Закінчилась програма святковою молодіжною дискотекою.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua