Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 серпня 2016 року 00:49

День Державного Прапора України в Пирятині

Святковою ходою з десятиметровим Державним Прапором в супроводі духового оркестру розпочалося святкування Дня Державного Прапора України в Пирятині. Від районного Будинку культури до майдану Незалежності у святковій колоні йшли керівники району та міста зі своїми колективами і громадськість. Синьо-жовте полотнище тримали військовослужбовці АТО та дівчатка у вишиванках.

         На майдані Незалежності мітинг розпочався патріотичним флешмобом, по завершенні якого розпочалася урочиста церемонія підняття Державного Прапора. Почесне право підняти Прапор було надане старшому  солдату Олександру Буць – учаснику антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей в складі підрозділів 92 окремої механізованої бригади та дітям загиблих військовослужбовців Валерію Шляхтичу, Дмитру Аранчію та Олексію Конопльову.

         Присутніх зі святом привітали голови райдержадміністрації та районної ради Олег Куча і Сергій Пазюк, Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь.

         Традиційно в цей день вісім  юнаків  і дівчат, яким виповнилося 16 років отримали з рук керівників міста та району документи, що засвідчують вступ молоді до дорослого життя.

         У ході проведення заходу 32 демобілізованих учасника АТО отримали відзнаку начальника Генерального штабу „Учасник АТО“.

         Свої пісенні вітання всім пирятинцям подарувало вокальне тріо „Водограй“ районного Будинку культури.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua