Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 серпня 2016 року 08:38

Шановні пирятинці!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та 25-ю річницею Незалежності України!

 

Ці свята мають велике загальнодержавне значення, як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

25 років тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на карті світу з’явилася незалежна держава - Україна. Сьогодні від нас у великій мірі залежить, яким саме буде майбутнє нашої Батьківщини. І ми маємо зробити все, щоб позитивні зрушення в різних сферах життя перетворилися на стійкі тенденції.

Найбільше багатство нашого міста – це його мешканці: щирі та працьовиті. Всі здобутки і позитивні зміни у місті відбуваються завдяки вашій щоденній напруженій праці. Я вдячний вам за все те добре, що ви зробили і робите для нашої молодої об’єднаної громади.

Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Кращі сини своєї Батьківщини щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі. У серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто змушений сьогодні залишати свої домівки та їхати до інших міст.

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

У ці святкові дні щиро бажаю стабільності та процвітання, міцного здоров’я, достатку і злагоди у ваших оселях, мудрості і натхнення у справах. Нехай мир та спокій запанують у кожній українській родині, а достойне майбутнє окриляє всіх нас на нові звершення. Щасливої вам долі у рідній громаді і Божого благословення.

Зі  святом Вас, дорогі пирятинці, з Днем Незалежності!

 

З повагою

Пирятинський міський голова                Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua