Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 серпня 2016 року 22:28

Ярмарок Меду в Пирятині

21 серпня на майдані Незалежності відбувся  Ярмарок  Меду. Мед, пилок, прополіс, віск, маточне молоко, медовуху – все це можна було посмакувати і купити на медовому базарі. Свято меду пройшло за ініціативою виконавчого комітету Пирятинської  міської  ради. 

Святкову  атмосферу ярмарку створили пасічники з багаторічним досвідом: Сергій П’ятак, Володимир Миленко, Володимир Кошман. Окрім медопродуктів тут можна було придбати олію, молоко, малину, помідори, картоплю, моркву, баклажани, перець, шашлик. Варто зазначити, що роздрібні ціни на  овочі  та фрукти  були найнижчі у  гостей - підприємців з Первомайська. 

Аби свято вдалося, ярмаркувальникам пропонувалися смачні вареники,  різні кулінарні та кондитерські вироби, а також солодка вата, кава, чай, соки, вода мінеральна тощо.

Цікавою та радісною новинкою свята, особливо для малюків,   стало катання  на бричці, яку забезпечив керівник  ТОВ „Новодавидівське“ (с.Давидівка)  Олег Щегельський.

За активну участь у ярмарку виконавчий комітет вдячний всім пасічникам та підприємцям, які взяли участь у цьому медовому заході та подарували пирятинцям медові ласощі, медові ліки і гарний настрій.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua