Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 серпня 2016 року 21:26

П’ятнадцятеро обдарованих дітей отримуватимуть стипендії міської ради у новому навчальному році

22 серпня відбулося повторне засідання комісії з присудження стипендій міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Нагадаємо, що на першому засіданні, яке відбулося 12 серпня, було визначено одинадцять стипендіатів міської ради: п’ять – в номінації „Спортивна діяльність“, по три – в номінаціях „Освітня діяльність“ та „Мистецька діяльність“. Чотири стипендії залишились невизначеними, бо на них претендувало восьмеро дітей, які посіли однакові місця на різних конкурсах обласного рівня. Тоді ж комісія запропонувала керівникам закладів, які подали клопотання на присудження стипендій, надати додаткові документи, що засвідчують досягнення кандидатів.

Розгляд документів, поданих за час, що минув після першого засідання, показав, що діюче Положення потребує внесення змін, які стали очевидними саме на етапі опрацювання конкретних пропозицій. Відтак було прийнято рішення рекомендувати черговій сесії міської ради затвердити зміни до Положення про стипендії міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Крім того, директору Пирятинської станції юних техніків було запропоновано підготувати подання щодо можливості визначення у наступному навчальному році ще однієї номініції „Науково-технічна діяльність“.

Рішенням комісії стипендії міської ради в номінації „Освітня діяльність“ присуджено Богдану Коршаку, учню 10 класу Пирятинського ліцею, за третє місце на обласній олімпіаді з інформаційних технологій, та Лілії Кійко, учениці 8 класу Пирятинського ліцею, за третє місце на обласній олімпіаді з математики.

В номінації „Мистецька діяльність“ стипендії міської ради присуджені Марку Харченку, учню Пирятинської школи естетичного виховання, за третє місце в обласному конкурсі „Юний віртуоз Полтавщини“, та Анастасії Степанусі, учениці 11 класу Пирятинського ліцею, за третє місце в обласному конкурсі читців „Тарасовими шляхами“.

Відповідно до Положення стипендії міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади виплачуються з 01 вересня до 30 травня впродовж одного навчального року.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua