Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 серпня 2016 року 00:31

На Полтавщині стартував новий проект GIZ „Підтримка реформ децентралізації в Україні“

Міський голова Олексій Рябоконь взяв участь у стартовій конференції проекту GIZ „Підтримка реформ децентралізації в Україні“, яка відбулася в Полтавській обласній державній адміністрації.  Це новий проект у рамках співпраці з Федеральною німецькою установою з міжнародного співробітництва GIZ, який розрахований на підтримку та допомогу в першу чергу об’єднаним територіальним громадам.  Його презентували представники Проекту „Підтримка реформи децентралізації в Україні“.  Він розрахований до 2020 року, проходитиме в декілька етапів. Перший - передбачає навчання, підвищення освітнього рівня. GIZ відбиратиме на конкурсній основі та фінансуватиме проекти об’єднаних громад, направлені на покращення якості послуг, що надаються в адміністративній, житлово-комунальній та сфері громадського транспорту.

Варто зазначити, що під час конференції своїм досвідом господарювання, успіхами та проблемами об’єднаних громад поділилися зі своїми колегами  голови об’єднаних громад: Олексій Рябоконь, Олександра Шереметьєва  (Омельницька ОТГ) та Іван Лещенко (Білоцерківська ОТГ).

На завершення конференції підписано меморандум про співпрацю. Свої підписи під документом поставили голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та регіональний координатор проекту „Підтримка реформи децентралізації в Україні“ Катлін Крюгер.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua