Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 серпня 2016 року 18:37

Сесія міської ради прийняла рішення відновити ФАП в Олександрівці

Сьогодні відбулося друге пленарне засідання дванадцятої сесії Пирятинської міської ради. На розгляд депутатів було винесено чотири питання.

У зв’язку з тим, що 29 червня в Олександрівському фельдшерсько-акушерському пункті сталася пожежа і там необхідно робити ремонт, скасовано рішення попередньої, одинадцятої сесії міської ради щодо передачі приміщення ФАПу в оренду Пирятинському Центру первинної медичної допомоги. На проведення ремонтних робіт із бюджету міської об’єднаної територіальної громади виділено 160 тисяч гривень. Ще 22 тисячі гривень передбачено на фінансування Програми відновлення роботи ФАПу для придбання медичного інвентаря,  холодильника тощо.

Прийнято рішення продовжити будівництво спортивного майданчика у загальноосвітній школі № 6, на продовження робіт із суми перевиконання доходної частини бюджету міської об’єднаної територіальної громади виділено 200 тисяч гривень.

Іншими змінами до бюджету на 2016 рік профінансовано капітальний ремонт водної свердловини в сумі 300 тисяч гривень, капітальний ремонт Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи в сумі 73 тисячі гривень, виготовлення проектно-кошторисної документації для підключення до централізованої системи водовідведення загальноосвітньої школи № 4, школи естетичного виховання та – в перспективі – районного будинку культури (70 тисяч гривень) та для заміни системи опалення будівлі колишнього гуртожитку УТОСу по площі Героїв Майдану, 2 (30 тисяч гривень). Також виділено 30 тисяч гривень для проведення експертизи приміщення загальноосвітньої школи № 4, яка зазнала збитків під час зливи 18 липня.

При розгляді питання щодо погодження кандидатури на посаду директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району жодна із запропонованих радою співзасновників кандидатур не одержала підтримки депутатів. Прийнято рішення провести спільне засідання ради співзасновників та голів постійних комісій районної та міської рад щодо визначення кандидатури на посаду керівника установи.

В „Різному“ був оприлюднений та підтриманий більшістю голосів депутатський запит депутатської групи „Трудовий порядок“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua