Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 серпня 2016 року 10:36

Свято села в Олександрівці

Свято села – це перш за все – свято людей, які люблять і шанують свою малу батьківщину.

Таке свято відбулося 2 серпня в Олександрівці. Перед сільським клубом зібралася велика кількість людей – від старого до малого. Малеча розважалася на різноманітних атракціонах,  дорослі з цікавістю спостерігали за подіями, які відбувалися на концертному майданчику.

Організатори до свята готувалися серйозно. Господиня з гумором запросила всіх на гостину.

З вітальними словами до односельчан звернувся староста села Іван Тарасовський. Він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади і приймають активну участь у житті села. Зі святом олександрівчан привітав Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь та побажав усім достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селу – добробуту й подальшого процвітання в об’єднаній громаді.

На святкуванні згадали всіх: довгожителів, ювілярів, іменинника, ветеранів Другої світової війни, заслуженого працівника сільського господарства та орденоносця, ліквідаторів трагедії на ЧАЕС, земляка, який виконував свій інтернаціональний обов’язок на війні в Афганістані, захисників України, учасників бойових дій та воїнів АТО, односельчан, які відзначили золоте та срібне весілля і молоде подружжя. Вітали матір-героїню та наймолодших жителів села, народним умільцям. Всі отримали подарунки від міської об’єднаної територіальної громади.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, підготовленої учасниками художньої самодіяльності Олександрівського сільського клубу та районного Будинку культури.

Не став на заваді дощ і для змагань по перетягуванню канату. На завершення усіх присутніх пригощали смачною традиційною стравою – кулішем.

Свято вдалося на славу й запам’яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua