Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 серпня 2016 року 19:06

Узгоджено питання щодо продовження будівництва спортивного майданчика у шостій школі

2 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту за участю голів інших постійних комісій міської ради та членів робочої групи з числа депутатів та фахівців виконавчого комітету міської ради. Головував на засіданні міський голова Олексій Рябоконь.

Обговорювалися питання щодо будівництва спортивного майданчика у загальноосвітній школі № 6 та виділення додаткових коштів з бюджету міської об’єднаної територіальної громади для завершення будівельних робіт. В обговоренні взяв участь депутат Полтавської обласної ради Іван Близнюк.

Депутати дійшли згоди продовжити будівництво майданчика, зменшивши його розміри до розмірів штучного покриття (22х42 м), яке буде закуплено і встановлено за кошти обласного бюджету. Для продовження будівництва основи, огорожі та освітлення майданчика запропоновано виділити із бюджету міської об’єднаної територіальної громади 200 тисяч гривень. Проектній організації поставлено вимогу здійснити коригування проекту, включивши в нього окремим розділом облаштування зони обслуговування спортивного об’єкта.

Крім того, в ході підготовки до другого пленарного засідання сесії постала низка проблемних питань, які потребують нагального вирішення. Перш за все є потреба відремонтувати приміщення фельдшерсько-акушерського пункту в селі Олександрівка, де нещодавно сталася пожежа через коротке замикання електропроводки. Рішенням попередньої, одинадцятої сесії міської ради приміщення Олександрівського ФАПу було  передано в оренду Пирятинському Центру первинної медичної допомоги. Тож виникла необхідність скасувати це рішення, передбачити в бюджеті кошти на ремонт будівлі в сумі 160 тисяч гривень, розробити і затвердити Програму відновлення роботи ФАПу в с. Олександрівці з обсягом фінансування близко 22 тисяч гривень для придбання медичного інвентаря.

Також учасники засідання рекомендували винести на розгляд і затвердження сесії питання щодо виділення коштів  для ремонту водної свердловини,  заміну вікон та облаштування фасаду Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи, виготовлення проекту підключення до центральної каналізації загальноосвітноьої школи № 4, школи естетичного виховання та – в  перспективі – районного будинку культури, а також для проведення експертизи будівлі четвертої школи, якій проливними дощами було завдано серйозних пошкоджень. Виділення коштів планується здійснити із суми перевиконання доходної частини бюджету.

Останнє питання, що стало предметом обговорення, стосувалося погодження кандидатури на посаду директора Територіального центру соціального обслуговування. Із двох кандидатур, які, відповідно до Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району, були запропоновані радою співзасновників, депутати обрали одну – Валентину Бондар, яка працює у цій установі близько десяти років. Рішення щодо погодження цієї кандидатури запропоновано прийняти  на завтрашній сесії міської ради.

Рекомендації профільної комісії, голів постійних комісій та членів робочої групи були остаточно узгоджені на спільному засіданні постійних комісій міської ради, яке відбулося цього ж дня, після невеликої перерви.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua