Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 липня 2016 року 18:36

Готуємося до сесії

22 липня відбулися засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Члени обох комісій порушили питання щодо ліквідації наслідків проливних дощів, якими будівлі четвертої школи завдано значних матеріальних збитків. Заступник міського голови з питань діяльності виконкому Максим Варава повідомив, що 18 липня, у понеділок, на об’єкті працювала комісія, яка зафіксувала обсяги пошкоджень, склала відповідний акт і поставила вимогу підрядній організації, яка проводить капітальний ремонт даху, здійснити відновлювальні роботи, взявши на себе усі витрати. Депутати утворили робочу групу, до складу якої увійшли представники постійних комісій, фахівці виконавчого комітету міської ради, директор школи та керівник підрядної організації. Наступного понеділка ця комісія проведе додаткове обстеження приміщення школи, уточнення обсягів завданих збитків та об’ємів відновлювальних робіт. Доповість про результати своєї роботи у вівторок, на спільному засіданні постійних комісій міської ради.

Крім того, комісії розглянули та обговорили проекти рішень, що виносяться на пленарне засідання дванадцятої сесії міської ради, яка відбудеться 28 липня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua