Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 березня 2021 року 14:49

Розпочато реалізацію Глобального проєкту „Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля ”

 2019 року в Полтавській області розпочато реалізацію Глобального проєкту „Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля ”, що впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва „GIZ” за дорученням Федерального міністерства довкілля, захисту природи та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMU).

У січні цього року в рамках проєкту було підписано меморандум про співпрацю та розпочато спільну ініціативу „Роз'яснювальна кампанія у сфері поводження з відходами”, що реалізовується громадською організацією “Еколтава”.

Сьогодні в Клубі громадського діалогу відбулося засідання круглого столу на тему: „Результати аналітичного дослідження громадської думки щодо стану системи менеджменту ТПВ  в Пирятинській ТГ. Кращі практики поводження з твердими побутовими відходами в Європі та Україні“.

Марина Снаткіна, керівниця Проєкту, презентувала результати аналітичного дослідження громадської думки щодо стану системи менеджменту ТПВ  в Пирятинській ТГ. Технічним фахівцем Проєкту Максимом Макухою було представлено  кращі практики поводження з ТПВ в Україні та надано рекомендації за результатами проведеного опитування для нашої громади щодо подальших напрямів роботи у сфері поводження з ТПВ.

У кінці зустрічі обговорили план майбутніх заходів у подальшій співпраці та спільної організації Екофесту в Пирятинській ТГ.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua