Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 березня 2021 року 08:58

Рекомендовано сесії затвердити ряд програм

Забезпечення безпеки громадян та підтримка нормальної життєдіяльності Пирятинської міської територіальної громади завдяки стабільній роботі її важливих об’єктів є одним із головних завдань міської влади.

Повсякчас у громаді здійснюється розбудова інфраструктури, зростає рівень суспільно-політичної активності мешканців, їх участі у різноманітних чисельних масових заходах. Така ситуація вимагає створення найбільш сприятливого середовища для життєдіяльності населення та необхідності підтримки належного забезпечення суспільної безпеки на території Пирятинської міської територіальної громади.

В співробітництві з правоохоронними органами проводиться постійна робота щодо протидії та профілактики правопорушень, забезпеченню суспільного порядку при проведенні публічних та масових заходів, захисту життя та здоров’я громадян.

Для реалізації поставлених завдань забезпечення належної безпеки на території Пирятинської міської ради необхідно використовувати найсучасніші технології, а саме створення якісної системи відеоспостереження у Пирятинській міській територіальній громаді.

Тому на розгляд сесії депутати комісійно рекомендували затвердити Програму „Безпечна громада“ на 2021 рік. Її реалізація потребує виділення коштів з бюджету громади, у сумі 2 млн. грн. для придбання комплекту системи відеоспостереження з монтажем на місці експлуатації та підключенням до серверного обладнання через оптоволоконну мережу з урахуванням витрат на обслуговування, оплату вартості передачі даних з моменту запуску і повноцінного функціонування системи відеоспостереження. Створення єдиної системи відеоспостереження для охорони правопорядку та нагляду у Пирятинській міській територіальній громаді посилить безпеку громадян Пирятинської громади.

Крім цього, рекомендовано на розгляд сесії ряд програм та питань, реалізація яких важлива для якісного функціонування Пирятинської громади. Остаточні рішення будуть прийняті на засіданні сесії Пирятинської міської ради, 31 березня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua