Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 березня 2021 року 17:00

Працювала комісія

Сьогодні, у Центрі громадського діалогу, працювала постійна депутатська комісія міської ради з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ.

Депутатами розглянуто питання про схвалення Плану соціально-економічного     розвитку      Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік.

Рекомендували сесії міської ради затвердити Програму сприяння розвитку громадянського суспільства Пирятинській міській територіальній громаді на 2021 - 2025 роки. Заходами Програми передбачено: проведення консультацій із громадськістю з актуальних питань  розвитку територіальної громади; залучення представників ІГС до роботи в дорадчих органах міської ради; розроблення та прийняття місцевих (регіональних) програм підтримки ІГС; проведення конкурсу міської ради з визначення кращих проєктів ІГС щодо розвитку громадянського суспільства та вирішення актуальних проблем громади тощо

Розглянули внесення змін до Програми культурно-мистецьких заходів Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік.

Рекомендували сесії міської ради затвердити Програму правової освіти та безоплатної правової допомоги населенню Пирятинської міської територіальної громади  на 2021-2025 роки; утворити централізовану бухгалтерію Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Пирятинської міської ради.

Опрацювали запропоновані зміни до Положення про Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Пирятинської міської ради,  Статуту Пирятинської публічної бібліотеки та Положення про старосту, які презентували керівники установ.

Наостанок депутати рекомендували винести на розгляд та затвердження сесії рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

Питання про утворення старостинських округів на території Пирятинської міської територіальної громади знято з розгляду.

Загалом депутати міської ради комісійно розглянули 14 питань порядку денного.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua