Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 липня 2016 року 17:19

До уваги виборців Пирятинської міської ради!

На 17 липня 2016 року  призначено проміжні вибори народних депутатів України.

Уточнити свої персональні дані виборці Пирятинської міської ради можуть безпосередньо у відділі ведення Державного реєстру виборців Пирятинської райдержадміністрації. За адресою: м.Пирятин, вул.Соборна, 42 (адмінбудинок), кімната № 25 (ІІ поверх). Контактний телефон 2-02-75.

Правильність внесених  відомостей про себе та членів своєї сім’ї можна уточнити  у попередніх списках виборців, які з 5 липня 2016 року  знаходяться на виборчих дільницях.

Крім того, до 6 липня кожен виборець, включений у списки виборців, мав отримати іменне запрошення на вибори.

Якщо запрошення не надійшло або ідентифікаційні дані вказані невірно - це привід звернутись або на виборчу дільницю, а ще краще — у відділ ведення Державного реєстру виборців.

При собі необхідно мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – ще й документ, що підтверджує ці зміни. 

Кожен виборець, місце реєстрації якого належить до території одномандатного виборчого округу № 151 (Гадяцького, Гребінківського, Лохвицького, Пирятинського, Чорнухинського і частини Лубенського районів), який у день голосування не зможе проголосувати на тій виборчій дільниці, до якої відноситься його виборча адреса, може тимчасово змінити своє місце голосування без зміни  виборчої адреси.       

Для цього необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати (проживати) виборець у день виборів. При собі потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України) та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування (довідка з місця роботи, довідка сільської чи міської ради про місце проживання, договір про право власності на житло тощо). Без  таких документів виборцю буде відмовлено у задоволенні заяви.

Члени виборчих комісій, що у день голосування будуть працювати на виборчій дільниці, до якої їх виборча адреса не відноситься, подають  заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, до неї додають копію  посвідчення чинного члена ДВК (пред’являється оригінал) або копію рішення про утворення/зміни в складі ДВК.

Заяви приймаються відділом ведення Державного реєстру виборців до 11 липня 2016 року включно.

Якщо виборець отримав таке посвідчення, а потім передумав змінювати місце голосування і вирішив голосувати за своєю виборчою адресою, необхідно   повернути посвідчення у той відділ ведення Реєстру, який його видав. Інакше його не буде у списках виборців за попередньою адресою.

Відділ працює щоденно з 8.00 до 17.00, у вихідні дні з 9.00 до 13.00.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua