Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 березня 2021 року 15:52

Визначено переможця Чемпіонату з міні-футболу Пирятинської громади

5 місяців поспіль футбольні команди Пирятинської міської територіальної громади зустрічалися на спортивному школи №4, виборюючи звання кращої з міні-футболу.

Сьогодні відбулися завершальні ігри Відкритого Чемпіонату з міні-футболу. Загалом,у змаганнях  взяло участь 14 команд у двох підгрупах: І-ої та вищої ліги, які за будь якої погоди показували високий рівень гри.

Так, за результатами зіграних матчів та набраних очок визначено переможців та призерів змагань.

І ліга: 1 місце у ФК «Теплівка», 2 – виборола команда, учасниця Міжнародних змагань, ФК «Ветеран» Пирятин, а 3 місце – у ФК «Вікторія».

У вищій лізі переможцем стала ФК «Велика Круча», ФК «Кейбалівка» посіла 2 місце, а третє – у ФК»Козацька» Пирятин.

Визначено кращих бомбардирів Чемпіонату: І ліга: Данильченко Дмитро із ФК «Теплівка», який забив 29 м’ячів. У вищій лізі 32 забитих м’ячі на рахунку у Богдана Ліхтанського із ФК «Велика Круча».

Вітав та нагороджував переможців міський голова Андрій Сімонов.  Подякував спортсменам та організаторам змагань за популяризацію здорового способу життя, проведення ігор на високому рівні та відданість футболу. Побажав  нових звершень та вдалих ігор.  

Андрій Вікторович зазначив, що у Пирятинській громаді велику увагу приділяють футболу та постійно покращують матеріально-технічну базу. Поділився й планами на майбутнє – збудувати сучасний критий майданчик для гри у міні-футбол. Це дасть змогу займатися спортом, у будь яку пору року, в комфортних та сучасних умовах.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua