Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 березня 2021 року 19:20

Залучення сімейних лікарів та лікарів-педіатрів для медичного обслуговування жителів громади - одне з важливих завдань влади

Залучення сімейних лікарів та лікарів-педіатрів для медичного обслуговування жителів громади - одне з важливих завдань влади. Тому, 18 березня за ініціативи міського голови Андрія Сімонова відбулася робоча зустріч з лікарями, які здійснюють свою діяльність як фізичні особи-підприємці. Дані лікарі-ФОПи мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.  Тож, детально обговорили реалізацію медичної реформи, її недоліки та переваги.

Андрій Вікторович повідомив, що ведеться робота зі збереження розгалуженої мережі комунального підприємства «Пирятинський ЦПМСД» в межах територіальної громади. А з метою залучення на роботу в комунальне господарство сімейних лікарів та лікарів-педіатрів їм пропонується службове житло з можливістю приватизації. Медики, що виявлять бажання працювати у Пирятинській громаді будуть забезпечені службовим транспортним засобом та матимуть достойну заробітну плату. Крім цього, ще однією з мотивацій здійснення медпрактики у громаді є матеріальна допомога при переїзді на постійне проживання з іншого міста.

Також обговорили механізм надання медичних послуг жителям сільських населених пунктів Пирятинської громади, які заключили декларації з лікарями-ФОПами.

Андрій Сімонов наголосив на тому, що кожен лікар повинен підтримувати зворотній зв’язок зі своїми пацієнтами та забезпечувати надання невідкладної медичної допомоги.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua