Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 березня 2021 року 15:17

За підтримки міської ради відбувся майстер-клас з флористики

14 березня, у салоні квітів, відбувся майстер-клас з флористики, організований Пирятинським центром соціальних служб та волонтеркою Юлією Плошко. Провела його майстер «квіткової» справи Тетяна Нестеренко для матусь, які виховують діток з інвалідністю.  Саме вона – одна із перших в громаді запровадила естетику квіткового букету і вже кілька років працює на теренах громади.  Весільні букети, квіти у кошиках, букети в коробках, із топерами, повітряними кульками та багато всього пропонує Тетяна Нестеренко для жителів Пирятинської громади. А вчора ще й долучилась до доброї справи – подарувати справжнє свято квітів, емоцій та гарного настрою жінкам, котрі виховують дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Організатори приурочили цей захід Міжнародному дню жінок.  А дівчата із захопленням спостерігали за роботою флориста.  Вчилися та виконували всі її рекомендації, аби зробити свій особливий ідеальний букет.

Виявилося, ця справа-не з легкий, як здається на перший погляд. Кожна квіточка, зелена віточка, прикраса, подарунковий папір – це справжнє мистецтво, адже все потрібно правильно і чітко встановити, щоб нічого не пошкодити. Крім цього, у гармонійності букету значну роль відіграє кольорова гама, тому до вибору кольору потрібно підходити дуже прискіпливо.

Аби зафіксувати щирі посмішки і успіхи красунь до заходу долучилася фотограф Mary Ember, яка порадувала яскраві фотографії.

Сам захід відбувся завдяки фінансовій підтримці Пирятинській міській раді.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua