Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 березня 2021 року 09:56

У Пирятинській публічній бібліотеці відзначили День добровольця

14 березня в нашій державі відзначається День українського добровольця.

З початком російської агресії проти України тисячі відданих українських синів і дочок шукали можливості йти добровольцями на фронт. Всі вони стали солдатами, оскільки того вимагав обов’язок – боронити рідну землю від ворога.

В ряди української армії добровольцями пішли і зовсім юні хлопці, і зрілі чоловіки, і ті, хто ніколи не тримав в руках автомат. Їхній подвиг врятував країну. Вони пройшли пекло найтяжчих бойових операцій.

Напередодні Дня українського добровольця в Пирятинську публічну бібліотеку завітали старший лейтенант Віктор Махно, лейтенант Владислава Борисова та головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’ виконкому міської ради Тамара Захарченко.

Учасники зібрання пригадали події, які відбувалися на сході нашої країни та призвели до виникнення антитерористичної операції. Переглянули відео-презентацію «Пам’яті добровольців», присвячену відданості та патріотизму воїнів, які боронять кордони України, познайомилися з літературою, яка була представлена на книжковій виставці « Та не однаково мені…».

Перед присутніми в залі виступили: доброволець Віктор Махно, бібліотекар Алла Кабушка, мама учасника АТО Клавдія Ільченко.

 У виконанні учасника бойових дій в Афганістані Андрія Клименка прозвучали патріотичні пісні.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua