Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 липня 2016 року 13:00

Свято Івана Купала в Пирятині

Зі справжнім купальським вогнем зустрічали свято Івана Купала 6 липня у Пирятині. Міська рада влаштувала для пирятинців дійство на острові Масальський.

Організатори свята зробили все потрібне, аби присутні, мали все необхідне для культурного відпочинку. Спортивні розваги, виїзні торгові точки, виступи окремих учасників та колективів художньої самодіяльності районного Будинку культури і школи естетичного виховання – усе це створило атмосферу справжнього свята традиційної культури, цікавого для усіх вікових категорій.

Міський голова Олексій Рябоконь привітав усіх із днем літнього сонцевороту на честь слов’янського бога земних плодів Купала, побажав гостям свята віднайти вогненну і чарівну квітку папороті, усім завжди залишатися молодими душею, вірити у любов, не забувати традицій минулого, а брати з них усе найкраще, аби збудувати щасливе і достойне майбутнє для себе і своїх дітей.

Пирятинці та гості міста із задоволенням спостерігали за чудовим дійством, де за традицією спалили Марену, пускали по воді віночки, водили хороводи, приймали участь в іграх, стрибали через вогнище…

Отже свято вдалося на славу. А головне принесло багато позитивних емоцій усім присутнім.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua