Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 березня 2021 року 08:20

Працюємо над впровадженням сприятливого інвестиційного клімату в громаді

11 березня в приміщенні Лубенської райдержадміністрації відбулася зустріч директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергія Фролова з органами місцевого самоврядування та сільськогосподарськими виробниками Лубенського району з питань державної і регіональної підтримки агропромислового комплексу області в поточному році.

Сергій Фролов презентував присутнім можливості державної підтримки фермерським господарствам, пасічникам, особисто селянських господарствам, власникам худоби.

Також на зустрічі обговорили ряд заходів Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2027 року.

У заході взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчого комітету міської ради Михайло Мельниченко  та завідувач сектору агропромислового розвитку управління економіки та агропромислового розвитку виконавчого комітету міської ради Павло Повшедний.

Зазначимо, що окрім впровадження прямої фінансової підтримки в громаді потрібно продовжити реалізацію напрацьованого у попередніх роках комплексу непрямих заходів  активізації підприємницької діяльності, направлених на популяризацію місцевих товаровиробників, ознайомлення потенційних споживачів з їх продукцією та участь у виставково-ярмаркових заходах.

Створення сприятливого інвестиційного клімату в громаді – сьогодні одне із завдань влади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua