Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 березня 2021 року 15:50

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні рішенням виконавчого комітету видано Релігійній громаді Української Православної Церкви містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки для будівництва церкви у Пирятині, по вул. Європейська, 14 в. Зараз за цією адресою розташована капличка, а будівництво храму дасть змогу сприяти розвиткові духовності у Пирятинській громаді та створенню нових історичних місць.

Крім цього, надано дозвіл на  встановлення конструкції захисної огорожі вздовж колишнього кінотеатру. Останнім часом ця будівля знаходиться в занедбаному стані та  загрожує здоров’ю мешканців громади. Як пояснив власник, - найближчим часом заплановано реконструкцію даної нежитлової будівлі. Тому, аби убезпечити жителів громади від травматизму, просить встановити огорожу не нижче 2 м, терміном на 1 рік для здійснення будівельних робіт.

Також вирішено провести конкурс з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів Пирятинської міської  територіальної громади. Аби визначити гідного надавача послуг будуть опубліковані умови та вимоги до конкурсантів у засобах масової інформації та на вебсайті міської ради.

Ці та ряд інших питань розглянули сьогодні на засіданні виконавчого комітету.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua