Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 липня 2016 року 21:40

На позачерговому засіданні виконавчого комітету

4 липня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Метою цього засідання було розгляд заяв підприємців, які виявили бажання надавати послуги у сфері розваг та торгівлі під час проведення свята Івана Купала. Традиційно святкове дійство відбудеться 6 липня на о. Масальський.

Крім того, члени виконавчого комітету затвердили зведені кошторисні розрахунки по будівництву водопровідної мережі в селі Заріччя, капітальні ремонти дорожнього покриття вулиць: Герасименка, Успенської (колишньої Петровського) та вул. Хітріна архітектора (колишньої площі Червоноармійської).

Варто зазначити, що члени виконкому наголосили, що до позачергових виборів народних депутатів залишаються лічені дні. Проте зараз у місті спостерігається неприваблива картина, коли на стовпах, опорах, під’їздах багатоповерхових будинків представниками політичних осередків розміщується інформаційно-агітаційні матеріали: листівки, буклети, оголошення. Порушується рішення виконкому міської ради від 23.10.2013 № 283 „Про затвердження Порядку розміщення інформаційних наметів та встановлення місць для їх розміщення на території Пирятинської міської ради“ (із змінами), яким передбачено місця для розміщення інформаційних наметів та дошок оголошень для розміщення інформаційних та офіційних агітаційних матеріалів на території міста Пирятина, сіл Верхоярівка, Калинів Міст, Замостище, Заріччя. Відповідно до цього Порядку за розміщення агітаційних матеріалів в інших місцях передбачена  адміністративна відповідальність за порушення Правил благоустрою у порядку, передбаченому статтею 152 Кодексу України про адміністративні порушення. Тому КП „Каштан“ дано доручення провести обстеження щодо розміщення рекламних та агітаційних матеріалів та направити листи політичним осередкам з вимогою щодо розміщення агітаційних матеріалів у визначених рішенням виконкому місцях.   

З прийнятим рішенням більш детально можна ознайомитися в рубриці „Рішення виконавчого комітету“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua