Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 липня 2016 року 13:55

Оздоровлення та відпочинок дітей – під особливою увагою міської ради

1 липня відбулося засідання штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Проводив засідання штабу заступник міського голови Шикеринець І.С. В засіданні взяли участь Гудзь В.В., начальник управління соціального захисту Пирятинської РДА, Прокопенко Л.В., начальник відділу культури та туризму Пирятинської міської ради, Цюра І.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності, Шерзой Н.Г., начальник відділу освіти, представники Пирятинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ЦПМД та Держпродспоживслужби. Також на засідання штабу були запрошені директори таборів відпочинку та керівники навчальних закладів Пирятинської громади.

Основне питання – підсумки роботи таборів відпочинку, які працювали протягом червня у 5 школах та 3 позашкільних закладах. Присутні відверто обговорили проблеми, які довелося вирішувати під час підготовки та періоду роботи таборів, визначили способи їх уникнення і вирішення на майбутній рік. Не обійшли увагою і позитивні моменти: оновлення обладнання шкільних їдалень, смачні та різноманітні страви, насичену цікавими заходами програму. Всього відпочинком було охоплено 472 дитини, з них 241 – діти пільгових категорій.

Не менш важливим є питання забезпечення дітей Пирятинської громади доступними путівками для оздоровлення та відпочинку у позаміських таборах. Пирятинська міська рада однією з перших в області прийняла на сесії рішення про виділення коштів для часткової оплати вартості путівки в табори Полтавської області в розмірі прожиткового мінімуму – 1531 грн. на дитину. За цією програмою вже 8 дітей оздоровлюються у таборах, зареєстровано ще 23 заяви. Загалом, кошти в бюджеті міської ради передбачені для 132 дітей.

На засіданні штабу були обговорені рекомендації щодо посилення контролю за організацією харчування, охороною життя та здоров’я дітей та удосконалення співпраці з профспілковими організаціями підприємств.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua