Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 липня 2016 року 09:38

Випускники Пирятинської філії Європейського університету отримали дипломи

29 червня у Пирятинській філії приватного вищого навчального закладу „Європейський університет“ відбувся випускний вечір. Цього дня понад 100 випускників філії мали отримати дипломи, однак на свято прощання з улюбленим навчальним закладом прибули далеко не всі. Значна частина випускників вже працевлаштована, і це, на думку директора філії Тетяни Малишкіної, є найкращою рекламою закладу.

Тетяна Малишкіна привітала присутніх зі святом, вручила недавнім студентам дипломи та грамоти за успіхи у навчанні та активну участь у житті закладу. Кільком випускникам вручила дипломи з відзнакою та золоті медалі. Відзначила грамотами викладачів.

Від пирятинської громади випускників Пирятинської філії Європейського університету привітала секретар міської ради Тетяна Чайка. Висловила сподівання, що вони не помилилися у виборі професії, побажала успіхів, фахового зростання, досягнень у трудовій діяльності та особистому житті. Нагадала, що Пирятин здавна славився високим рівнем освіченості громадян, понад сто років тому в місті було збудовано і відкрито чоловічу та жіночу гімназії, а перед початком Другої світової війни –училище, яке готувало медичних сестер. Побажала навчальному закладу продовження гарних традицій, розвитку і процвітання.

Із закінченням навчання випускників привітала також заступник голови Пирятинської райдержадміністрації Ольга Яременко. Учасники художньої самодіяльності підготували концертну програму та організували зворушливу подорож дорогою студентського життя.

 

  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua