Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 травня 2016 року 17:17

Перевірка консультаційного пункту

30 травня 2016 року було проведено перевірку діяльності консультаційного пункту при КП „Каштан“ (відповідальна особа Максименко М.Д.), який створений з метою підвищення ефективності просвітницько-інформаційної роботи і пропаганди знань з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях серед населення, яке не зайняте у сферах виробництва та обслуговування. Пункт знаходиться в адміністративній будівлі комунального підприємства „Каштан“ за адресою м.Пирятин, вул. Героїв Майдану 8.

Перевірку проводили заступник начальника управління планування та координації заходів цивільного захисту департаменту організації заходів цивільного захисту Осипенко С.І. та начальник відділу організації цивільного захисту ГУ ДСНС України в Полтавській області Лихота О.Г. в присутності заступника міського голови з питань діяльності виконкому Варави М.В., начальника ГУ ДСНС України в Полтавській області м.Пирятин Клименка Ю.В., головного інспектора ГУ ДСНС України в Полтавській області м.Пирятин Вовкодава Ю.В., головного спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій Пирятинської райдержадміністрації Кобзєва В.М.

В ході перевірки визнано, що пункт має всі необхідні нормативні документи, може надавати необхідні консультації населенню громади з питань цивільного захисту,  згідно з графіком  прийому громадян. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua