Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 травня 2016 року 17:18

На засіданні постійних комісій міської ради

31 травня 2016 року відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Депутати розглянули низку питань, які порушувалися в листах і зверненнях до міської ради.

Емоційно обговорювалося депутатське звернення Олександра Жайворонка щодо вивезення та утилізації рідких нечистот. Депутат зібрав матеріали на одного із підприємців, який займається цим видом діяльності і вивозить нечистоти в приміські лісосмуги. На думку автора звернення, для того щоб покласти цьому край і покарати порушника, необхідно направити  ці матеріали разом зі зверненням до Полтавської обласної прокуратури. Учасники засідання висловили дещо іншу думку: покарання заслуговують всі приватні особи, які здійснюють вивезення рідких нечистот з порушенням чинного законодавства. Було вирішено направити депутатське звернення до Пирятинського відділення поліції з метою виявлення фактів незаконного вивезення рідких нечистот і зливання їх у несанкціонованих місцях, зобов’язати правоохоронців про виявлені факти інформувати Пирятинську міську раду.

Заступник міського голови Максим Варава повідомив, що чотири будівельні організації з Прилук і Полтави надали виконавчому комітету міської ради цінові пропозиції щодо реалізації проекту реконструкції частини гуртожитку УТОСу для облаштування Центру надання адміністративних послуг. На підставі цих пропозицій учасникам засідання було запропоновано зробити вибір підрядної організації, яка буде виконувати роботи. Депутати висловили побажання зустрітися з претендентами, щоб не робити вибір наосліп. Таку зустріч заплановано провести завтра, 01 червня.

Далі депутатам було запропоновано ознайомитися з проектом планування і розподілу земельної ділянки по вулиці Урожайна, 17, яка рішенням восьмої сесії міської ради від 12 квітня 2016 року була зарезервована для надання учасникам антитерористичної операції під індивідуальне житлове будівництво. На виїзному засіданні двох постійних комісій міської ради  06 травня 2016 року було проведено обстеження зазначеної земельної ділянки, зроблені заміри і дано доручення спеціалістам виконкому міської ради зробити проект її розподілу і планування.  Відповідно до проекту визначено 14 земельних ділянок середньою площею  0,06 га, які після затвердження сесією міської ради будуть надані учасникам АТО. У депутатів виникли деякі запитання щодо розробленого проекту, на які будуть надані відповіді на завтрашньому засіданні комісій.

Громадянин Віктор Мінькін направив до міської ради звернення, в якому звинуватив комунальне підприємство „Каштан“ у порушенні чинного законодавства в питанні заключення договорів з надавачами тих послуг, які підприємство не може надати власними силами, і, відповідно, у порушенні умов трудового контракту між міською радою і директором КП „Каштан“. При розгляді цього питання на засіданні комісій директор комунального підприємства Віталій Скочко надав пояснення, які не задовольнили заявника, але цілком влаштували членів комісії. В результаті  обурений Віктор Мінькін залишив засідання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua