Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 травня 2016 року 18:10

Прощання з дитсадком

Ось і настав  день, якого чекали всі і дорослі і діти – випусний у дитячому садку. Сьогодні  з дитсадком прощалися маленькі випускники „Сонечка“ та „Червоної  шапочки“.

Урочиста, яскрава  зала чекала своїх випускників. Чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки і вихователі. На обличчях малечі  сяють усмішки. Вони так чекали і готувалися до цього дня, чи не найважливішого у їхньому житті…

Випускники приготували цікаву, гарну концертну програму. Дітки розказували вірші, співали пісні і дуже гарно танцювали. На святі побували і казкові герої, улюбленці діточок, які разом з ними зробили свято по- справжньому казковим.

Зі святом дітей вітали керівники закладів, батьки та міський голова Олексій Рябоконь. Він побажав майбутнім першокласникам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі  і подарував вихованцям дошкільного закладу  „Червона шапочка“ проектор та екран,  а також  вручив кожному маленькому випускнику диплом про закінчення дитячого садка.

 …Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші дітки, а батькам – терпіння і мудрості!

 

Більше фото можна переглянути у ФОТОСВІТЛИНАХ .

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua