Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 травня 2016 року 12:02

Станція юних техніків приймала гостей з Полтавської області

19 травня 2016 року на базі Станції юних техніків відбулася обласна методична рада директорів районних, міських станцій юних техніків та центрів позашкільної освіти.

В ході обласної методичної ради відбувся круглий стіл з обміну досвідом, на якому обговорювалися питання розвитку науково-технічних напрямків позашкільної освіти в Полтавській області та зокрема в Пирятині. В своїй доповіді начальник обласного центру науково-технічної творчості Дубров В.І. відзначив належне місце Пирятинської станції юних техніків серед закладів даного напрямку в області. Його заступник з наукової та навчальної роботи Драчинський А.Г. запропонував сконцентрувати наукову роботу шкіл Пирятинщини в Пирятинській СЮТ, утворивши відділ по роботі з обдарованими дітьми МАН.

Міський голова Рябоконь О.П. поділився інформацією, чим живе місто сьогодні, здобутками громади міста, перспективами розвитку позашкілля в місті.

Начальник міського відділу освіти Шерзой Н.Г. розповіла про освіту міста, роботу в нових умовах та перспективи.

На базі Пирятинської СЮТ було організовано виставку робіт вихованців гуртків. Свою майстерність показали юні авіамоделісти. Присутні з цікавістю переглянули короткий відеосюжет про Пирятин.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua