Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 листопада 2020 року 13:35

Відбулося засідання виконавчого комітету у новому складі

26 листопада у великій залі адмінбудинку відбулося перше засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради у новому складі. Керуючий справами виконкому  Ірина Козін ознайомила з Регламентом виконкому міської ради. Нагадаємо, що у новому складі виконавчого комітету нараховується 38 членів. На розгляд виконкому було винесено 14 питань порядку денного. Зокрема, схвалено проєкт рішення „Про внесення змін до бюджету Пирятинської ОТГ на 2020 рік‘‘. Зміни до бюджету ОТГ відбуваються за рахунок перерозподілу коштів та освітньої субвенції. Так, на придбання засобів індивідуального захисту для закладів загальної та середньої освіти за рахунок освітньої субвенції „Нова українська школа‘‘ передбачено 268 тис. грн.

Планується перерозподіл коштів на галузь охорони здоров’я. Для підтримки найбільш вразливих верств населення під час пандемії заплановано відшкодування витрат на лікування COVID-19 та двосторонньої вірусної пневмонії з тяжким перебігом хвороби, в сумі 500 тис. грн. Також, додатково заплановано 368, 4 тис. грн. виділити з бюджету для КП „Пирятинська центральна міська лікарня‘‘ на придбання засобів індивідуального захисту та кисню. Така ініціатива належить міському голові Андрію Сімонову. Механізм відшкодування вже розроблений фахівцями міської ради, який буде затверджено на сесії міської ради.

Підтримали коригування тарифів приватного підприємства  „ Хазар – 2007‘‘ на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для житлових будинків по вул. Європейська, 4а та 4б в м. Пирятин.

Крім цього, внесено зміни у персональний склад комісії з визначення переможця конкурсу комерційних пропозицій щодо проведення поточних ремонтів на об’єктах комунальної власності, житлово-побутової комісії та тендерного комітету, у зв’язку із кадровими змінами.

Голова Пирятинської РДА Анатолій Зайцев повідомив присутнім про домовленість із Комунальним некомерційним підприємством „Гребінківський центр первинної медико-санітарної допомоги‘‘ про можливість заключення 3 тис. декларацій про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу із жителями Пирятинської ОТГ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua