Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 листопада 2020 року 18:45

Перша сесія Пирятинської міської ради восьмого скликання обрала керівний склад ради

18 листопада відбулася перша сесія Пирятинської міської ради восьмого скликання.

Відкрила сесію голова Пирятинської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області Лариса Шестакова, яка поінформувала присутніх про підсумки виборів та визнання повноважень Пирятинського міського голови Андрія Сімонова та депутатів Пирятинської міської ради.

Рішеннями сесії затверджено керівний склад Пирятинської міської ради: заступники міського голови з питань діяльності виконкому Михайло Мельниченко,  Тамара Коваленко та Олександр Котенко. Керуючим справами виконкому міської ради – Ірину Козін. Таємним голосуванням обрано секретаря Пирятинської міської ради – Сергія Пазюка. За цю кандидатуру проголосувало 18 депутатів, проти – 6, утрималися - 3.

Утворено п’ять постійних депутатських комісій, затверджено їх склад і голів. Утворено виконавчий комітет Пирятинської ради, визначено його чисельність та персональний склад. Крім керівництва міської ради та старост, до його складу увійшли громадяни, яких запропонували районні осередки політичних партій, представлені у міській раді.

Крім того, прийнято рішення щодо структури та чисельності апарату Пирятинської міської ради. До складу виконкому буде введено посади 14 старост та 6 діловодів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua