Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 жовтня 2020 року 17:03

Із засідання виконавчого комітету

Чергове засідання виконавчого комітету міської ради відбулося 21 жовтня у Центрі громадського діалогу. Розглядали 14 питань порядку денного.

Прийнято рішення – розпочати опалювальний період 2020-2021 років з 22 жовтня, але з урахуванням середньодобової температури повітря.

Рішенням виконкому міської ради надано дозвіл фармацевтичному товариству на реконструкцію пандусу біля аптеки по вулиці Соборна. Так як, існуючий перебуває в незадовільному стані, заплановано облаштувати металеву поворотну конструкцію. Це дозволить зручно та безпечно пересуватися особам з обмеженими фізичними можливостями - споживачам аптеки та створить естетичний вигляд приміщення, розташованого на центральній вулиці міста.

Також виконкомом міської ради погоджено містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, що перебуває у комунальній власності на реконструкцію та облаштування громадського простору вшанування захисників територіальної цілісності України в м. Пирятин. Таким чином покладено початок створенню громадського  простору з пам’ятним знаком захисникам.

Затверджено робочий проєкт „Капітальний ремонт районного будинку культури за адресою вул.Соборна,59 в м. Пирятин Полтавської області“, загальною кошторисною вартістю – 2490,298 тис. грн. Так як, на частині будівлі є тріщини, в приміщення потрапляє дощова вода, руйнуються стіни та стеля РБК, тому реалізація цього проєкту дозволить виконати ремонтні роботи.

Крім цього, прийнято рішення про видачу місцевому підприємцю містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво мийки самообслуговування по вул. Сумська, 2Б в м. Пирятин.  Заплановано облаштуватия 4 бокси для обслуговування автівок та місця для паркування, передбачено встановлення системи септиків.

Опрацьовано та затверджено ще ряд містобудівних та соціальних питань.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua