Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 жовтня 2020 року 14:13

Пирятин засвітиться ще яскравіше

Пирятинська  міська  рада  розпочала реалізацію проєкта-переможця  обласного конкурсу розвитку  територіальних громад „Інтелектуальні  системи вуличного освітлення SMART-СITY в Пирятині“.

У рамках робочого проєкту „Реконструкція (технічне переоснащення) вуличного освітлення по вул.Європейська та вул.Соборна в м.Пирятин“ розпочато заміну старих залізобетонних опор по вул.Соборна на нові оцинковані восьмигранні з облаштуванням світильників LED. По вул.Європейська буде замінено старі світильники на сучасні LED.

Ідея  проєкту  полягає в покращенні  освітлення  проїжджої і пішохідної  частин центральних вулиць міста, скороченні споживання електроенергії без ризику зниження безпеки для транспорту і пішоходів.

Планується  впровадження  системи  диспетчеризації, яка дасть  змогу   дистанційно  керувати  увімкненням та вимкненням  мережі вуличного  освітлення, вчасно виявляти несправності в мережі та швидко їх усувати, знизити витрати на обслуговування за рахунок здійснення безперервного контролю стану ламп.

Роботи     виконує   підрядна     організація      ТОВ „БНН-Груп“. Реалізація проєкту здійснюється при співфінансуванні коштів обласного бюджету, міської ради та партнерів.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua