Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 жовтня 2020 року 12:35

Із засідання бюджетної комісії

16 жовтня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Обговорювалися питання щодо внесення змін та доповнень до ряду діючих програм.

Комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік і виділити 60,0 тис.грн на надання одноразової матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов сім’ї загиблого учасника антитерористичної операції.

Також депутати підтримали зміни до Програми покращення матеріально-технічної бази комунального підприємства „Каштан“ на 2020 рік, якими передбачено придбання пилососа для листя.

Під час розгляду питання про внесення змін до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік, комісія підтримала 2 із 4 запропонованих заходів. Зокрема – це проведення поточного ремонту заїзду на вул.Визволення з вул.Ярмаркова (біля ЗДО «Червона шапочка») та поточного ремонту на вул.Набережна (від вул.Ярмаркова до вул.Острів).

У вересні до Пирятинської ОТГ приїздив Екобус, який приймав від населення небезпечні побутові відходи, пирятинці активно взяли участь та здали для утилізації більше 800 кг батарейок, 2120 люмінесцентних ламп та 25 ртутних термометрів. Це більше ніж планувалося заходами Програми „Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік“. Тому комісія погодила в межах Програми здійснити перерозподіл коштів та до фінансувати захід «участь в проєкті „Екобус? - прийом та вивіз небезпечних побутових відходів».

Депутати розглянули та рекомендували винести на затвердження сесії питання про внесення змін до бюджету Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік.

Далі комісія розглянула та схвалила для участі в конкурсному відборі проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у 2020 році, проєктної заявки „Підтримка і розвиток підприємництва в громадах Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua