Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 травня 2016 року 04:12

„Україна – європейська держава“

„Україна на шляху до Європи“ - під такою назвою пройшла  інформаційно – тематична декада  з 10 по 20 травня 2016 року  в Пирятинській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів № 1.

Протягом декади проведено ряд виховних заходів, представлено на широкий загал тематичні проекти, буклети; здійснено віртуальні екскурсії до країн ЄС, проведено вікторину „Україна – європейська держава“, флеш-моб „Україна – це Європа“.

Учасниками декади стали педагоги школи, активісти органів учнівського самоврядування, учні та працівники школи.

У вікторині „ Україна – європейська держава“ найбільше балів набрав та посів І місце учень 8 класу Бондаренко Даніїл.

Учитель історії Головко Т.О., у рамках декади,  провела захист рефератів (переможець – учень 8 класу Дементій Юрій) та тематичних проектів (І – ше  місце розділили учениці 7 класу Рудчук Анна та Дворник Дар'я).

Активісти органів учнівського самоврядування - Литвиненко Альона, Юшко Яна, учениці 8 класу; Кадура Катерина, учениця 6 класу,  підготували та провели ряд віртуальних відеоекскурсій по країнах ЄС.

Члени краєзнавчо-патріотичного гуртка „Джерела“ ( керівник вчитель історії  Головко Т.О.)  провели  відкрите засідання гуртка на тему „Україна та Європейський Союз: історія взаємовідносин“ та презентували флеш-моб „Україна – це Європа”.

Дана декада пройшла на належному рівні, була інформаційно – насичена та цікава для загалу. Учасники заходів ще раз пересвідчилися, що сучасна Європа – найцінніша скарбниця досягнень та пам’ятників культури. Це багаторічна історія, досвід, політичні, духовні традиції європейських народів. А Україна – Європейська держава, невід’ємна складова Європейської цивілізації. В Європі її думки, в Європі її серце, в Європі її місце. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua